Un Toc d’Art, Botiga·Taller  · Major, 63 · 08750 Molins de Rei, Barcelona. T. 93 170 18 73 · botigataller@untocdart.com · www.untocdart.com

“Un Toc d'Art, Botiga-Taller” ha esdevingut un projecte somiat des de fa molts anys que actualment estem orgullosos de poder dir que és una realitat que ens omple dia a dia. Estem contents i agraïts per tots els que formeu part del nostre projecte, tant els nostres col•laboradors com tots els que veniu a les nostres classes i tallers.

Qui som
Montse vidal

Em considero una apassionada de la creativitat i el color, especialment de la pintura. Vaig estudiar Belles Arts i després d’anys d’experimentació amb materials, teixits i tendències, he esdevingut “autodidacta”.

 

La meva dedicació a l’Art en general m’ha portat a impartir classes durant anys a Infants i Adults, sent on m’hi sento més a gust, ensenyant tècniques artístiques i desenvolupant relacions humanes properes i motivant a tothom a fer créixer la seva pròpia creativitat.

 

El meu interès per totes les tècniques artístiques ve de fa molts anys. Després d’estudiar Belles Arts, em vaig especialitzar cap a les formes escultòriques i el món del volum. Faig escultures personalitzades de paper i materials diversos per encàrrec, com a record per a celebracions importants i destacades.

 

També sóc un apassionat del món de la Màgia, on hi porto anys fent espectacles i classes per Infants i Joves.